Life coach online

Weetje #1
Ik ben dol op dansen,
altijd al zo geweest!
Weetje #2
Iedere dag ben ik in de natuur te vinden,
daar kom ik tot rust en krijg ik inspiratie.
Click Here
Weetje #3
Ik ben heel gelukkig getrouwd met Carlos.
Weetje #4
Ik mediteer iedere dag al meer dan 30 jaar.
Click Here
Weetje #5
Mijn schaterlach kan je van ver horen
en ik houd best van een beetje gek doen!
Click Here
Weetje #6
Hoewel ik het heerlijk vind met mensen samen te zijn, ben ik ook erg graag veel alleen (als je een etiket erop wilt plakken : introvert en hoog sensitief)
Click Here
Vorige dia
Volgende dia
Life coach online

Life coach online

‘Leef je leven, waarvoor je altijd al bedoeld was’. Zie hier waar ik je prima mee kan helpen. Ik kan dat doen als life coach online, ik kan in mijn rol als bewustzijn mentor kruipen en kan je in de rol als psycholoog prima ondersteuning bieden. Ik kan je een online cursus aanbieden, bied zelfs Engelstalige cursussen. Maak gebruik van mijn gratis E-book om het leven te leven dat in elk geval zoveel mooier is dan het leven dat je nu leidt.

Er is zoveel meer mogelijk dan hoe je leven er nu uitziet; schakel mij in als life coach online

Er is zoveel meer mogelijk dan hoe je leven er nu uitziet. Ga voor het beste en laat je door mij helpen in die zoektocht naar een mooier bestaan. Ik heb een achtergrond in de Life coach Haarlempsychologie en de cognitieve gedragstherapie en heb me daarnaast toegelegd op mindfulness. Verder heb ik een spirituele opleiding genoten en daar voeg ik nog eens een fikse dosis levenservaring aan toe. Ondertussen heb ik al duizenden mensen mogen begeleiden. En dat steeds naar volle tevredenheid.

Jij kunt ook die transformatie maken

Het is goed om hulp te zoeken bij de transformatie die ook jij kunt maken. Als life coach online werk ik overigens alleen met mensen die écht willen, mensen die verantwoordelijkheid nemen en die 100 procent commitment tonen. Ben jij zo iemand, dan is succes gegarandeerd wanneer je voor mij kiest als life coach online. 

Ik kan je op basis van veertig jaar ervaring prima ondersteuning bieden

Het is zoveel beter te leven waarvoor je bedoeld bent, en dat vanuit wie je werkelijk bent. En dat is precies waar ik op basis van ruim veertig jaar ervaring uitstekend bij kan ondersteunen. Zeker in deze tijd is een online cursus gewoon perfect. Desgewenst kan ik de cursussen in de Engelse taal aanbieden en in alle gevallen heb je erg veel aan mijn gratis E-book. Je kunt bij mij in kiezen voor verschillende diensten. Zo kun je een VIP dag boeken, maar kun je ook een één op één traject aangaan. Het volgen van een online cursus is een derde optie. Waar wacht je dus nog op als jij ook het gevoel hebt dat er meer uit het leven te halen valt? Met een beetje hulp van mijn kant en met 100 procent verantwoordelijkheid en commitment haal jij ook gegarandeerd meer uit het leven.

Wat kan ik voor
jou betekenen?

Ik help jou graag zodat je de transformatie kunt maken. Ik werk alleen met mensen die de volledige verantwoordelijkheid nemen en 100% commitment hebben. Dan is succes gegarandeerd!

Winkelwagen
Free yourself, go within

Wil jij volledig in je kracht komen te staan? Ontdek hoe in ‘Free Yourself, Go Within’. Dit praktische boek biedt concrete tools om weer thuis te komen bij jezelf. Bestel nu en start jouw reis naar innerlijke vrijheid!