Video afspelen

・・ Wat kan ik jou aanbieden?

Met beide trajecten, help ik jou graag verder met de ontwikkeling van jouw persoonlijke reis.

1-op-1 coaching

1 : 1 COACHING TRAJECT

vip-dag

VIP -DAG

1 : 1 Coaching traject

We gaan op reis

–> met waar je nu staat
–> wat je daarin tegenkomt
–> en waar je naar toe wil.

Alles mag er zijn.

Intensief en praktisch,
Transformerend.

Afscheid van het “oude” :

  • Vaak kan je niet meer genieten, je voelt je ongelukkig en je hebt het gevoel geleefd te worden
  • Je vindt het moeilijk om grenzen te stellen en je voelt je vaak moe en onvoldaan
  • Je snapt niet wat er gebeurt, je hebt het gevoel dat je er geen grip op hebt
  • Je hebt het gevoel niet succesvol te zijn, ondanks dat je zo hard je best doet

En samen lopen we naar het “nieuwe”:

  • Je kan weer genieten en je voelt je gelukkig
  • Je leert grenzen te stellen; signalen te herkennen en te kiezen voor de dingen waar jij blij van wordt en die jou voeden
  • Je hebt weer de regie en je bepaald jouw doelen
  • Je krijgt een waardevolle relatie met jezelf en met anderen
  • Je voelt je vol vertrouwen, hebt een stevig fundament en bent succesvol.

In 4 maanden doorlopen we alle stappen die hiervoor nodig zijn.

“Your life will never be the same; and its definitely changing for the best”.

In een gratis telefonisch kennismakingsgesprek ga ik met je meekijken wat voor jou het beste traject is, om te komen tot geweldige resultaten.

1-op-1 coaching
Life coach Haarlem

VIP -dag

Echt helemaal een dag voor jou!

Waarin we samen de diepte ingaan op verschillende manieren met een thema of een specifieke onderwerp van jou.

Op deze dag gaan we zorgen dat er veel meer helderheid en mogelijkheden/oplossingen ontstaan en je daar zelf opgeladen en vol energie mee verder kunt.

In een gratis telefonisch kennismakingsgesprek ga ik met je meekijken wat voor jou het beste traject is, om te komen tot het beste resultaat.

Online afspraak

Volg de stapjes hieronder en boek eenvoudig een online kennismakingsgesprek met me.

Lees hieronder enkele ervaringen van cliënten bij Flow Your Energy.

logo
Enorm blij en dankbaar ben ik dat ik een half jaar geleden de stap heb genomen voor coaching bij Flow Your Energy. Ik zat niet lekker in mijn vel, ervaarde veel onrust, spanning en verdriet. Dat was mijn terugkerende patroon al zo lang ik mij kan herrinneren. Ik wist diep van binnen dat het ook anders kon, maar de stap zetten vond ik zo’n drempel. Carla voelt zo goed aan waar mijn pijnpunten liggen en weet deze naar boven te krijgen zodat deze voor mij zichbaar worden en ik er mee aan het werk kan. Zij confronteert mij om dingen in beweging te krijgen, maar altijd met een enorme zachtheid. Bij Carla ervaar ik dat het goed is zoals het is, zonder oordeel. Ik hoeft het niet mooier of slechter te maken. Dat is voor mij een belangrijke factor om mijzelf echt te laten zien tijdens een sessie. Belangrijk voor mij was dat naast het verkrijgen van inzichten en bewustwording in mijn patronen en overtuigingen, ik ook ‘’tools’’ zou krijgen om hier in mijn dagelijks leven een omslag in te kunnen maken. Dat is voor mij zeker iets dat ik gevonden heb. Het fijne vind ik dat dit allemaal in mijn eigen tempo gebeurd en ik echt zelf voel en ervaar dat de puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ik heb belastende patronen losgelaten of weet steeds beter om te gaan met deze oude patronen. Ik ervaar dat ik keuzes kan en mag maken die goed zijn voor mij en die mij gelukkiger maken. Ik zie hierdoor dat ik zoveel meer mogelijkheden heb dan ik ooit dacht. Ik ervaar het als een soort basisvertrouwen in mijzelf en de toekomst. Dit alles heeft mij zoveel rust en gebracht.
Anja
Klant Flow Your Energy
logo
Ik kwam bij Carla op aanraden van een vriendin. Jeetje, wat was het traject pittig. Maar ik ben zo blij en dankbaar dat ik het mezelf heb gegund, want wat ben ik gegroeid. De stappen die ik heb gezet, had ik nooit voor mogelijk gehouden. Doordat ik luister naar mezelf, naar mijn innerlijke weten en me niet meer steeds zit te bewijzen; heb ik een heel andere functie gekregen op mijn werk en met veel meer respect. Mijn huwelijk was er niet best aan toe en ik geloof dat ik nog het meeste bang was, dat het op een scheiden uit zou lopen. Maar niets is minder waar, mijn huwelijk is gegroeid en zoveel hechter geworden. We hebben zelfs net een nieuw huis gekocht! Ik heb geleerd niet altijd alleen maar sterk en stoer te zijn; maar juist ook kwetsbaar te zijn en ook eens om hulp te vragen. Ik heb geleerd de signalen van mijn lichaam bewust te worden en hoe daarnaar te luisteren. Ik ben zelf coach, maar Carla is echt de overtreffende trap.
Selma
Klant Flow Your Energy

nu is het
aan jou

Winkelwagen
Free yourself, go within

Wil jij volledig in je kracht komen te staan? Ontdek hoe in ‘Free Yourself, Go Within’. Dit praktische boek biedt concrete tools om weer thuis te komen bij jezelf. Bestel nu en start jouw reis naar innerlijke vrijheid!