LEUK DAT JE ER NOG BENT !

Eerst wil ik graag delen wat een grote impact op mijn leven heeft gehad:

Mijn moeder is overleden toen ik 5 jaar jong was. Daardoor heb ik al heel vroeg geleerd om veel zelf te doen, veel vanuit wilskracht, veel alleen alles uitzoeken en maar doorgaan. 

Ik heb echt moeten leren om te vertrouwen; en om steun te ontvangen. Dat voelde ik vooral goed in tijden dat het niet zo supergoed liep en ik nieuwe stappen moest zetten en dat toch niet echt durfde. In relaties en contacten wilde ik graag controle houden, alsof ik dan alles zelf in de hand had. Hahaha, dat is dus echt een illusie. Juist te leren mee te bewegen met dat wat er is en flexibel te zijn ( zoals ook een boom) ben je eigenlijk ijzersterk. Ik heb dat door schade en schande moeten leren; zelfs zo erg dat ik een tijd niet eens meer kon lopen. Nou, toen moest ik wel leren te ontvangen en los te laten.

Ik loop al een tijdje mee op deze planeet en ik heb duizenden mensen mogen ondersteunen ; het voelt fantastisch en heel dankbaar om bij te dragen en een verschil te kunnen maken in iemands leven. Dat doe ik met liefde en dat voelt voor mij als mijn missie, al meer dan 35 jaar. 

Vanuit mijn werk als psychologe, cognitieve gedragstherapeute en later in de welzijnssector zag ik dat mensen niet echt geholpen werden. Ze kwamen vaak niet verder, zeker niet op de langere termijn. Ook het etiketten plakken helpt niet echt. Ik heb geen oordeel, een open mind en geloof in mogelijkheden. Soms is zachtheid en compassie vereist, soms de spreekwoordelijke schop onder de kont. Ik ga voor echt resultaat.

ik hou van reizen en dat doe ik waar ik kan. Daarnaast geniet ik van muziek en ga ik graag naar concerten en festivals. Ik vind het heerlijk op de fiets naar het strand te gaan; het zijn in de natuur is een must voor mij.

Ik ben echt al een pro zowat op mindsetgebied, maar ik had coaching hierin zwaar onderschat, omdat je gewoon niet altijd door hebt wat je zelf aan het doen bent. Iedereen die het maximale uit het leven wilt halen raad ik Carla aan, geen fluff en geen gezweef, maar gewoon terug naar de kern. Om van daaruit grote stappen te maken naar wat jij echt wil in het leven. 
Esther

Carla is lief, oordeelt niet en alles mag zijn. En ondertussen vult ze je rugzakje om je pas weer terug te vinden. Zonder overdrijven: Carla heeft mijn leven veranderd en ik ben haar ontzettend dankbaar. Ik geniet nu zó van mijn leven.

Irene

“Het is niet alleen maar ‘Talk the talk’,

het is vooral ook ‘Walk the walk’.”

-Carla

Ik ben naar Carla toe gegaan, omdat ik zoekende was en mij verloren voelde. Ik had dringende behoefte aan sturing en begrip. Iemand die mij zou snappen, maar mij ook de zogenaamde spiegel voor zou houden. Ik wilde verder in mijn leven, mij verder ontwikkelen, maar daar had ik hulp bij nodig, dat wist ik.
Dit alles heb ik bij Carla gevonden en ik ben haar ontzettend dankbaar. Ik voel mij zo verschrikkelijk veel beter. ?
Gwen

Als je het niet hebt meegemaakt, dan geloof je het niet. Nadat ik bij Carla een aantal sessies had gedaan , is mijn omzet met 25% gestegen. Fantastisch. Ik voel me zoveel beter en de relatie met mijn familie nu ook.
Charlotte

Steeds was ik zo moe en had ik stijve spieren, vooral boven bij mijn schouders. Door Carla heb ik geleerd waar dat mee te maken had ( altijd krampachtig bezig zijn) en heb ik dat nu los kunnen laten en durf ik veel meer te vertrouwen
Daphne

Praktische informatie

Sessies gaan via Skype of Zoom, vanuit je comfortable huis waar die ook staat. Geen uren reizen vereist of evt. oppas. Tijden in overleg, afhankelijk van jouw en mijn mogelijkheden. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.