Welkom bij Flow Your Energy!!!

about Flow Your Energy
Mijn naam is Carla van der Leeden, en de naam van mijn praktijk is Flow Your Energy.

Ik loop al een tijdje mee op deze planeet en ik heb honderden mensen mogen ondersteunen ; het voelt fantastisch en heel dankbaar om bij te dragen en een verschil te kunnen maken in iemands leven. Dat doe ik met liefde en dat voelt voor mij als mijn missie, al meer dan 35 jaar. Mijn klanten ervaren mij vaak als een soort oermoeder.

Mijn leven is behoorlijk turbulent geweest en dat helpt enorm ; om vanuit eigen ervaring en naast de talloze studies/ cursussen/ workshops etc ; mensen te mogen begeleiden. Ik weet waar ik het over heb en ik weet wat je doormaakt. Daarbij voelen mijn klanten zich gesteund en helemaal gezien; wat enorm helpt in het proces. Ik geloof in mogelijkheden, in zachtheid en compassie ; maar soms is het ook nodig om wakker geschud en geconfronteerd te worden om tot inzicht en groei te komen. 

ik hou van reizen en dat doe ik waar ik kan.  Daarnaast geniet ik van muziek en ga ik graag naar concerten en festivals. Ik vind het heerlijk op de fiets naar het strand te gaan; het zijn in de natuur is een must voor mij.

 

Sommige studies die ik gedaan heb:

* Psychologie                                                                                       * Cognitieve gedragstherapie
* Mindfulness                                                                                      * trauma therapie
* Meditatie                                                                                           * spirituele cursussen
* Coaching                                                                                           * healing
* Trainer                                                                                               * massage
*  psychologisch werker

“One of the most courageous decisions you will ever make is to
finally let go of whatever is hurting your heart and soul.”

- Carla

Hoe ik werk:

Meestal gaan de sessies via Skype. Dat werkt perfect en je kan dan in je eigen omgeving blijven; wat voor veel klanten fijn is. Voor klanten die het fijner vinden en haalbaar; kunnen we de sessies ook doen in Haarlem.

Als je ook het verlangen voelt naar meer rust, meer balans en meer genieten in je leven; maar vooral ben je het beu je niet goed te voelen en wil je daar echt vanaf; neem dan contact met me op om een afspraak te maken en/of wil je graag nog meer weten , dan maken we een belafspraak en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ik ben naar Carla toe gegaan, omdat ik zoekende was en mij verloren voelde. Ik had dringende behoefte aan sturing en begrip. Iemand die mij zou snappen, maar mij ook de zogenaamde spiegel voor zou houden. Ik wilde verder in mijn leven, mij verder ontwikkelen, maar daar had ik hulp bij nodig, dat wist ik.
Dit alles heb ik bij Carla gevonden en ik ben haar ontzettend dankbaar. Ik voel mij zo verschrikkelijk veel beter. 🍀
Gwen