Wat kan ik jou aanbieden?

1-op-1 coaching

1 : 1 Coaching Traject

Ik werk 1 op 1 in mijn coachingstrajecten. Passend bij waar jij staat en waar jij behoefte aan hebt, op basis van 40 jaar ervaring in het begeleiden van mensen.

Door middel van een telefonisch gesprek kijken we of we een match zijn.

Quote

Intensive

Voor mensen die al veel werk hebben verricht aan zichzelf en/of hun bedrijf; en voelen dat ze next level willen gaan. Dit is een dagdeel, waarin we daar helemaal in duiken, verdiepen en waar je daarna weer vol vooruit kunt gaan. We plannen eerst een gratis call in, waarin we expliciet gaan kijken wat er voor nodig is om het beste resultaat te bereiken. 

Life coach Haarlem

Korte persoonlijke boodschap

Ik ga me afstemmen op jou, aan de hand van je naam, je foto en je energie. Per mail stuur ik je dan een korte persoonlijke boodschap. Dit kan je meer helderheid geven, net die bevestiging geven die je nodig had, je weer even op weg helpen etc. Het zijn altijd boodschappen waar je wat aan hebt. 

Goddess Mother Healing

Voel je dat er iets stagneert, het niet helemaal stroomt zoals je zou willen? Mijn Goddess Mother healing geeft je daarbij zoveel inzichten en ruimte en laat je voelen wat er nodig is. En vooral ook wat er niet meer nodig is, wat je los mag laten; waardoor je weer in kunt tunen op wat er nodig is. Het is altijd wat je op dat moment nodig hebt.

Wat levert het je op :

***

***

***

***

***

Flow Your Energy
1-op-1 coaching

1 : 1 Coaching Traject

We gaan op reis

Alles mag er zijn.

Intensief en praktisch,
Transformerend.

Afscheid van het “oude” :

En samen lopen we naar het “nieuwe”:

Intensive

Voor mensen die al veel werk hebben verricht aan zichzelf en/of hun bedrijf; en voelen dat ze next level willen gaan. En je wil daar met een bepaald thema aan de slag en/of in je business bepaalde doelen in bereiken. Dit is een dagdeel, waarin we daar helemaal in duiken, verdiepen en waar je daarna weer vol vooruit kunt gaan. We plannen eerst een gratis call in, waarin we expliciet gaan kijken wat er voor nodig is om het beste resultaat te bereiken. Plan die call en zorg dat het stroomt en je weer vanuit Flowww vooruit kunt.

Quote
Life coach Haarlem

Korte persoonlijke boodschap

Ik ga me afstemmen op jou, aan de hand van je naam, je foto en je energie. Per mail stuur ik je dan een korte persoonlijke boodschap. Dit kan je meer helderheid geven, net die bevestiging geven die je nodig had, je weer even op weg helpen etc. 

Het zijn altijd boodschappen die je op het juiste moment mag horen en waar je mee verder kan. Stuur een mailtje naar info@flowyourenergy.com met je naam, emailadres en een recente foto. Je ontvangt dan eerst een factuur voor €11,- en na betaling ga ik een prachtige korte persoonlijke boodschap voor je schrijven.

Goddess Mother Healing

Voel je dat er iets stagneert, het niet helemaal stroomt zoals je zou willen? Mijn Goddess Mother healing geeft je daarbij zoveel inzichten en ruimte en laat je voelen wat er nodig is. En vooral ook wat er niet meer nodig is, wat je los mag laten; waardoor je weer in kunt tunen op wat er nodig is. Zoek een plek op waar je even niet gestoord kan worden en  sta open om de healing te ontvangen. Het is altijd wat je op dat moment nodig hebt.

De Goddess Mother Healing verloopt via Zoom. De call zal zo’n 45min duren en de kosten zijn vooraf te betalen van €111,- excl 21% btw

Leuk als je mij volgt
op social media

Lees hieronder enkele ervaringen van cliënten bij Flow Your Energy.

review
Carla is lief, oordeelt niet en alles mag er zijn. En ondertussen vult ze je rugzakje om je pad weer terug te vinden. Zonder overdrijven : Carla heeft mijn leven veranderd en ik ben haar ontzettend dankbaar. Ik geniet nu zo van mijn leven, heb veel meer vertrouwen en kan veel meer genieten; ook van mijn kinderen. Carla geeft ook veel inzichten over mijn onderneming en die floreert nu als nooit tevoren.
Irene
Klant Flow Your Energy
logo
Wat ik zo fijn vind aan Carla is dat ze me echt ziet. Ik had al best wat coaches gehad en ook psychologen, maar had nooit echt de verdieping. Altijd bleef het knagen en kon ik de echte transformatie niet maken. Had er de pest aan dat ik voor sterker of anders aangezien werd dan ik was. Carla zag me echt en was er voor me. Deed me dingen inzien waarvan ik meteen wist dat het klopte, zonder dat ik me daar zelf zo bewust van was.
Charlotte
Klant Flow Your Energy
Winkelwagen
Free yourself, go within

Wil jij volledig in je kracht komen te staan? Ontdek hoe in ‘Free Yourself, Go Within’. Dit praktische boek biedt concrete tools om weer thuis te komen bij jezelf. Bestel nu en start jouw reis naar innerlijke vrijheid!