Life coach Amsterdam

Weetje #1
Ik ben dol op dansen,
altijd al zo geweest!
Weetje #2
Iedere dag ben ik in de natuur te vinden,
daar kom ik tot rust en krijg ik inspiratie.
Click Here
Weetje #3
Ik ben heel gelukkig getrouwd met Carlos.
Weetje #4
Ik mediteer iedere dag al meer dan 30 jaar.
Click Here
Weetje #5
Mijn schaterlach kan je van ver horen
en ik houd best van een beetje gek doen!
Click Here
Weetje #6
Hoewel ik het heerlijk vind met mensen samen te zijn, ben ik ook erg graag veel alleen (als je een etiket erop wilt plakken : introvert en hoog sensitief)
Click Here
Vorige dia
Volgende dia
Life coach Amsterdam

Als life coach in Amsterdam help ik je het beste uit je leven te halen

Liggen er obstakels op het pad naar je droomleven? Als life coach in Amsterdam begeleid ik je graag om het beste uit je leven te halen. Juist door gas terug te nemen en bewust te worden, herinner je jezelf dat het tijd is om jouw eigen unieke pad te volgen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, heb ik een gratis e-book ontwikkeld. Hierin heb ik mijn negen wijze levenslessen voor jou op een rijtje gezet. Ik wou dat ik ze eerder hand gekend toen ik op zoek was naar innerlijke rust. Of ben je gewoon benieuwd wat bewustzijnscoaching voor jou kan betekenen in relatie tot specifieke topics? Meld je dan aan voor een live sessie waarin ik ingezonden vragen beantwoord. Houd mijn sociale media in de gaten voor updates en meer informatie!

Kom thuis bij jezelf en leef het leven waar je voor bedoeld bent

Geniet je van het moment? Ben je wel echt aanwezig? Als life coach in Amsterdam merk ik dat veel van mijn cliënten bezig zijn met wat ze nog allemaal moeten doen. Merk maar eens op hoe vaak je bezig bent met die dingen die komen en gaan. Denk je dat het je teveel wordt en maak je je veel zorgen? Hoe zou het zijn om dat even helemaal los te laten? Gewoon het moment nemen zoals het komt en vanuit diep vertrouwen en je innerlijke weten erop vertrouwen dat het goed komt. Ervaar de rust in wat doet wat je kunt en kom thuis bij jezelf. Daarvoor geef ik je tijdens een coachingstraject alle tools in handen. Wil je ook meer leven in het moment? Verschillende cliënten zijn je al voorgegaan. Lees de reviews over hoe ze mijn werkwijze als life coach in Amsterdam hebben ervaren!

Als lifecoach in Amsterdam leer ik je technieken om bij jezelf te bleven

Ben je bang om fouten te maken en/of heb je hoge verwachtingen van jezelf? Veel ambitieuze mensen zullen zich hierin herkennen. Als life coach in Amsterdam wil ik je graag begeleiden naar de meest krachtige versie van jezelf en laten we jouw zelfvertrouwen groeien. Ook gaan we aan de slag met het loslaten van verwachtingen van anderen en je drang naar perfectie. Dit zijn allemaal belemmerende patronen die je in de weg zitten naar jouw innerlijke en krachtige zelf. Kom uit die vicieuze cirkel en leer technieken om bij jezelf te blijven. Als lifecoach nabij Haarlem nodig ik je graag uit om deze stappen door middel van een 4 maanden durend coachingstraject te doorlopen. Wil je weer met een goed gevulde rugzak jouw eigen pad bewandelen? Neem direct contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Wat kan ik voor
jou betekenen?

Ik help jou graag zodat je de transformatie kunt maken. Ik werk alleen met mensen die de volledige verantwoordelijkheid nemen en 100% commitment hebben. Dan is succes gegarandeerd!

Winkelwagen
Free yourself, go within

Wil jij volledig in je kracht komen te staan? Ontdek hoe in ‘Free Yourself, Go Within’. Dit praktische boek biedt concrete tools om weer thuis te komen bij jezelf. Bestel nu en start jouw reis naar innerlijke vrijheid!