Van overal verantwoordelijk voor voelen naar loslaten en vertrouwen

Na deze gratis “Van pressure naar pleasure” zoom training weet je hoe je op kunt houden met het steeds maar streven naar alles zo perfect mogelijk willen doen, teveel van jezelf te eisen. In deze training leer je hoe je dit anders kunt doen.  

Van overal verantwoordelijk voor voelen naar loslaten en vertrouwen

Na deze gratis “Van pressure naar pleasure” zoom training weet je hoe je op kunt houden met het steeds maar streven naar alles zo perfect mogelijk willen doen, teveel van jezelf te eisen. In deze training leer je hoe je dit anders kunt doen.  

Voor wie?

Deze training is voor mensen die weten dat ze te veel en te hoge eisen aan zichzelf stellen. Die alles steeds perfect willen doen. Je hebt al van alles geprobeerd om dit te doorbreken maar helaas zonder de rust en ontspanning waar je écht naar verlangt.

Je neemt het jezelf telkens weer voor om het anders te doen maar toch tref je jezelf weer aan in dit opgejaagde en stress gevoel. Na de training weet jij waar het vandaan komt en wat je kan doen om voor altijd afscheid te nemen van de druk die jij jezelf oplegt

De reden waarom je hier bent

Life coach Amsterdam
Life coach Amsterdam

Van pressure naar pleasure

Open &
eerlijk

We bespreken eerlijk en openhartig wat die veeleisendheid betekent in jouw leven.

Zonder
oordeel

Je wordt gehoord en serieus genomen. Je hebt jezelf al genoeg op je kop gegeven en dat is niet hoe het werkt

Concreet met resultaat

Je voelt je begrepen en krijgt handvaten om zelf direct mee aan de slag te gaan.

Dit is wat het voor je leven kan betekenen:

Marit
Marit Coaching-traject
Lees verder
Hoe konden anderen ook weten dat mijn gedachtes overuren maken en dat achter die brede lach iemand verstopt zit, die constant over zichzelf heen laat lopen? Puur om het voor iedereen zo goed mogelijk proberen te doen en te maken.... Niet wetende dat ik mijzelf daardoor enorm kwijtraakte. Het ging immers verder zo goed toch? Iedereen pleasen en het naar de zin te maken? Carla heeft vanaf het eerste moment dat ik bij haar terecht kwam zo veel impact op mij gehad. Elke week weer een stukje verder en dieper in mijzelf zakken. Nu is het tijd voor mij. Tijd om te ontdekken "wat mijn Marit beweegt" zoals Carla dat zo leuk zegt. Carla zag mij ECHT, voelde ik. Werkelijk waar, als een engeltje op mijn schouder is ze bij me geweest. Dit zou iedereen nodig hebben. Zeg JA tegen jezelf. Je zal er geen spijt van krijgen 💛
Sylvia
SylviaCoaching-traject
Lees verder
Carla heeft mij enorm geholpen in het beteugelen van m'n perfectionisme. Zij heeft mij laten inzien dat goed, ook gewoon goed genoeg is. Dit geeft mij enorm veel rust en vergemakkelijkt veel processen in zowel m'n werk, als privé leven! Ik ben Carla daar enorm dankbaar voor.
Sophie
SophieCoaching-traject
Lees verder
Mijn perfectionisme is heel graag in control en dat is super vermoeiend en stressvol. Toen ik voor het eerst bij Carla kwam was de 'perfectionistische ik' ervan overtuigd dat ik daar maar mee moest leren leven. Carla heeft mij in korte tijd leren inzien: think again honey! Ik leer iedere dag een beetje meer controle te verliezen en meer te voelen wat de 'échte ik' nodig heeft! ❤️ Soms is dat eng en het lukt zeker niet altijd, maar dat is ook oké.
Esmir
EsmirCoaching-traject
Lees verder
“Vooraf was ik sceptisch; ik geloofde niet dat haar coaching-traject life changing zou zijn. Maar al na een paar weken merkte ik écht verschil. Gedurende de hele periode voelde ik me door Carla gezien en beschermd, waardoor ik het aandurfde om belemmerende gewoontes te doorbreken. Zo heb ik, als rasechte pleaser, ervaren hoe het is om 100% voor mezelf te gaan staan, ondanks weerstand van mijn omgeving. Ik dacht altijd dat anderen pleasen fijner was dan voor mezelf kiezen, maar wat heb ik me daarin vergist! Ik kan nu oprecht zeggen dat ik door de liefdevolle en no-nonsense coaching van Carla heel anders in het leven sta. En dat is elke euro waard geweest!”
Vorige
Volgende

De kracht van JA

Iedere verandering vraagt een JA.

En commitment.

Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Ben je er klaar voor?

Of beter gezegd: ben je er klaar mee? Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn na deze zoom training. Stel je voor hoe heerlijk en waardevol je leven ook kan zijn als je die veeleisendheid los kan laten. 

Schrijf je nu voor de eerstvolgende zoom training en lets goooooooo

Plan hier een datum &
tijd die jou goed uitkomt

© Copyright 2023 | Flow Your Energy | Privacy statement | Algemene voorwaardenContact | Alle rechten voorbehouden

Free yourself, go within

Wil jij volledig in je kracht komen te staan? Ontdek hoe in ‘Free Yourself, Go Within’. Dit praktische boek biedt concrete tools om weer thuis te komen bij jezelf. Bestel nu en start jouw reis naar innerlijke vrijheid!