Mijn naam is Carla van der Leeden, en ik ben Inner Business Coach.

Ik loop al een tijdje mee op deze planeet en ik heb honderden mensen mogen ondersteunen en coachen; vooral vrouwen en moeders, en het voelt fantastisch en heel dankbaar om bij te dragen en een verschil te kunnen maken in iemands leven. Dat doe ik met liefde en dat voelt voor mij als mijn missie.  

Ik help vrouwen met weer te voelen. Terug te komen bij zichzelf en de signalen die ze krijgen weer te voelen en te handelen daarna. Wat ik vooral terug hoor van de vrouwen die bij mij zijn geweest voor coaching, is dat ze meer rust ervaren, meer genieten, meer weten wat ze zelf willen en kunnen doen, en met meer compassie naar zichzelf kijken. Ze ervaren dat ik zonder oordeel naar ze kijk en dat ik snel tot de kern kom.

Vanuit verschillende opleidingen, zoals psychologie en cognitieve gedragstherapie als ook vele spirituele opleidingen en mindfulness; en met meer dan 35 jaar werkervaring in de gezondheidszorg en welzijnssector hebben bijgedragen tot een groot scala van professionele deskundigheid. Jaren geleden heb ik de keuze gemaakt om een eigen praktijk  op te zetten, namelijk Flow Your Energy; een plek waarbij ik alles kan combineren wat ik tot nu toe allemaal gedaan en geleerd heb. Vrouwen voelen zich  wezenlijk ondersteund en gezien. 

Na de online workshop heb je dit geleerd : 

Je gaat weer genieten, de speelsheid ervaren

Je weet wat je zelf kan doen om in balans te blijven

Je leert meerdere mogelijkheden zien, ook op de momenten dat het anders gaat dan je verwacht

Je voelt je meer gesteund en ondersteund; je staat als een rots en laat je niet meer leiden door wat er gebeurt

Voordat ik in contact kwam met Carla was ik behoorlijk zoekende. Ik was uit balans, piekerde veel en had moeite met in het moment zijn. En daar baalde ik zo van! Want er was juist zoveel om van te genieten. Maar de spiraal doorbreken? Ik wist niet hoe en waar te beginnen. Carla kon in no time benoemen waar ik vastliep. Alleen dat inzicht gaf al zo’n rust! Door de coaching van Carla weet ik dat ik liever voor mezelf mag zijn. Juist voor mijn dierbaren. En dat doe ik nu ook.

Ik geniet nu zó van mijn leven. Ik gun alle moeders die vastlopen Carla. En hun kinderen trouwens ook – als mama zich goed voelt, voelt het kind zich ook goed. En eerlijk is eerlijk: sometimes life happens, maar het lukt sneller en makkelijker om hiermee om te gaan en te handelen naar wat ik op dat moment nodig heb.

Carla is lief, oordeelt niet en alles mag zijn. En ondertussen vult ze je rugzakje om je pad weer terug te vinden. Zonder overdrijven: Carla heeft mijn leven veranderd en ik ben haar ontzettend dankbaar.

Irene

Bij Carla ervaar ik dat het goed is zoals het is, zonder oordeel. Ik hoeft het niet mooier of slechter te maken. Ik kan mij echt laten zien tijdens een sessie. Carla voelt zo goed aan waar mijn blokkades zitten en weet deze naar boven te krijgen zodat deze voor mij zichtbaar worden en ik er mee aan het werk kan. Zij confronteert mij om dingen in beweging te krijgen, maar altijd met een enorme zachtheid. Belangrijk voor mij is naast het verkrijgen van inzichten en bewustwording ook dat ik praktische ‘’tools’’ krijg om hier in mijn dagelijks leven een omslag in te kunnen maken. Dat is voor mij zeker iets dat ik gevonden heb. Het fijne vind ik dat dit allemaal in mijn eigen tempo gebeurt en ik echt zelf voel en ervaar dat de puzzelstukjes op zijn plek vallen.

Simone

NB: Schrijf je nu in en reserveer jouw plaats.