Nederlands

Nederlands Flow Your Energy

Carla van Flow Your Energy

 

Welkom bij Flow Your Energy 

 

Wil je een gelukkiger en meer vervullend leven? Heb je het gevoel “geleefd”  te worden en ben je alleen maar bezig alle ballen in de lucht te houden? Voel je je schuldig en vind je dat je niet moet zeuren? Heb je al best wat dingen geprobeerd om hier uit te komen, maar helaas heeft dat niet of niet genoeg geholpen? Leg je de lat steeds hoog voor jezelf wat je allemaal moet kunnen en aan moet voldoen?

Ik ga je daarbij helpen en ondersteunen. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan we beginnen aan deze reis, met het loslaten van zaken die zijn geblokkeerd en/of dwars zitten; met het kijken en onderzoeken naar je mogelijkheden en daarbij de tools te krijgen; zodat je weer kan genieten, meer de regie gaat hebben over je leven; en je meer rustiger, lichter en positiever in het leven staat.

Jij moet de stap nemen om voor jezelf te veranderen wat je niet bevalt en/of blokkeert. En het is mogelijk, voor iedereen! 

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van een veilige, ondersteunende en liefdevolle omgeving voor je; om je te ondersteunen bij het loslaten van oude emotionele patronen of balast, en in het terugbrengen naar je eigen kracht en het vergroten van je inzicht/bewustwording. Ik stem altijd af op jou, wat voor jou nodig is; daarom bied ik ook individuele sessies aan; waardoor ik op maat kan werken.

Ik ben niet alleen je coach, maar ik combineer het met healing en ” helder zien” ; daardoor gaat het proces en de transformatie veel sneller. Dit alles met de nodige nuchterheid en altijd in het hier en nu.

 

 

                                               Praktische informatie onderaan deze pagina

 

 

“Het is niet alleen maar ‘Talk the talk’,

het is vooral ook ‘Walk the walk’.”

- Carla

Effecten van mijn coaching en healing:

  • Healing zowel op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
  • Het loslaten van negatieve patronen/ gedachtes.
  • Meer rust, harmonie, zelf- en lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.
  • Meer bewustzijn van je doel en richting in het leven.
  • Realisatie van je talenten en mogelijkheden.

Praktische informatie

Ik werk vooral met individuele cliënten, zodat ik op maat kan werken en jij alle ruimte en aandacht krijgt. Afspraken kunnen worden gehouden in Haarlem (Noord-Holland) of via Skype of telefoon. De voertalen van de sessies zijn in het Engels of in het Nederlands.

Alle betalingen dienen voldaan te zijn vóór de sessies, hetzij via iDeal of overschrijving. Je krijgt hiervan ook een factuur toegestuurd per e-mail. Verdere details volgen bij het maken van een afspraak.

Vraag nu geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden

Mijn ervaring leert dat ieder mens uniek is. Vraag daarom geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via de turquoise knop onderaan deze pagina of stuur een e-mail naar: info@flowyourenergy.com

Ik kijk er naar uit om van je te horen.

– Carla

 

Wil jij weten hoe ik jou verder kan helpen?

Klik op de turquoise knop hieronder

Ik kwam bij Carla, en eerlijk is eerlijk; ik was er niet best aan toe. Het huilen stond me nader dan het lachen en ik was zoooooo moe. Ik had veel last van schuldgevoel; had het idee dat ik in alles tekort schoot. Zeker ook wat het mijn kinderen betrof. Ik heb het 4-maandelijks programma gevolgd, die Carla aanbied en dat was pittig. Maar ik voelde dat er ook al snel meer rust kwam, het was superfijn te delen en te weten dat ik er niet alleen voor stond en zeker ook niet de enige was met deze problemen. Ze geeft heel veel werkbare tips en denkt met jou mee. Ook was het super dat ik niet ook nog eens naar Carla toe hoefde, maar het gewoon thuis kon skypen op een tijd die voor mij haalbaar was. Ik kan nu weer genieten, weet wat ik moet doen om te zorgen dat het niet meer zover komt en vooral voel ik me veel beter. Ook over mezelf. En natuurlijk merken de kinderen dat ook; dus dat gaat veel fijner.
Enorm bedankt Carla!

Merel