DANK JE WEL VOOR JE AANMELDING, JE AANVRAAG IS
NU IN BEHANDELING

Ik lees uitgebreid de antwoorden uit je aanmeldformulier om te zien of ik je kan helpen. Je ontvangt een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek indien ik denk dat ik met jou grote resultaten kan bereiken.

Mocht ik denken dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan laat ik je de reden per mail weten en geef ik je meteen advies wat ik in jouw geval zou doen. Soms is iets anders meer passend voor jou, of is dit niet de juiste tijd voor jou.

Als je een bevestiging hebt ontvangen bel ik je vervolgens op het exacte tijdstip die je hebt aangegeven in de boeking. Ik vind het erg belangrijk dat we ons beiden daaraan houden; de gemiddelde gesprekken duren 30 – 45 minuten.

Tijdens het gesprek is het belangrijk dat je in een stille ruimte zit zonder afgeleid te kunnen worden en dat je pen en papier bij de hand hebt als je notities wil maken.

Zorg er svp voor dat je niet in de auto zit of onderweg bent tijdens het bellen. Voor onze persoonlijke telefonische afspraak is wederzijdse volle aandacht nodig.

Bekijk deze video om te weten hoe je van geleefd worden
weer echt gaat leven

Voor wie is dit nu specifiek bedoeld : voor vrouwen die open staan om naar zichzelf te kijken, die bereid zijn aan zichzelf te werken en om werkelijk hun leven te veranderen naar een veel positievere versie. Die zichzelf het waard vinden om weer te willen genieten. Vrouwen die de verantwoordelijkheid nemen over hun leven en dus ook over de resultaten.

Je krijgt van mij de professionele ondersteuning en begeleiding die daarvoor nodig is.

Carla is lief, oordeelt niet en alles mag zijn. En ondertussen vult ze je rugzakje om je pad weer terug te vinden. Zonder overdrijven: Carla heeft mijn leven veranderd en ik ben haar ontzettend dankbaar. Ik geniet nu zó van mijn leven

Irene

Ik had dringende behoefte aan sturing en begrip. Iemand die mij zou snappen, maar die mij ook de zogenaamde spiegel voor zou houden. Ik wilde verder in mijn leven, mij verder ontwikkelen, maar daar had ik hulp bij nodig, dat wist ik.
Dit alles heb ik bij Carla gevonden en ik ben haar ontzettend dankbaar. Ik voel mij zo veel beter. 

Gwen

Ik ben echt al een pro zowat op mindsetgebied maar ik had coaching hierin zwaar onderschat, omdat je gewoon niet altijd door hebt wat je zelf aan het doen bent en niet aan het doen bent. Iedereen die het maximale uit het leven wilt halen raad ik Carla aan, geen fluff en geen gezweef, maar gewoon terug naar de kern.

Esther

Ik voelde dat er ook al snel meer rust kwam, het was superfijn te delen en te weten dat ik er niet alleen voor stond en zeker ook niet de enige was met deze problemen. Ze geeft heel veel werkbare tips en denkt met jou mee

Merel